Ange projects - heren

Ange Projects

ANGE is opgericht door drie vrienden die in 1993 zijn geboren. Ze deelden allemaal een liefde voor de manier waarop iconen eruit zagen, de manier waarop muziek klonk en de manier waarop films in de jaren negentig aanvoelden. Ook al zijn ze in de jaren 90 geboren, ze waren te jong om het mee te maken. ANGE is hun manier om die tijd te herbeleven in een modern jasje, door hen op smaak gebracht. ANGE is een merk dat tijdloze stukken creëert die simplistisch zijn met een element van ‘kinderlijke’ illustraties. Sport zal altijd een subtiel onderdeel zijn van de kledingstukken of campagnes. Twee van de oprichters hebben op professioneel niveau gesport, dus dit zal voor altijd deel uitmaken van de roots van het merk. De kinderlijke illustraties verwijzen ANGE naar de jaren 90, toen de oprichters nog kinderen waren. Kinderen hebben een onrealistisch geloof in wie ze kunnen worden en wat ze kunnen doen. ANGE houdt als volwassene dat geloof vast om het zogenaamde onhaalbare te bereiken.

Voor de volledige kleding collectie van ANGE Projects klik op CREDO men

WORLDWIDE SHIPPING

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.* Van maandag t/m donderdag binnen Nederland! Snelle Internationale verzendingen! Tijdens de Sale periode kan verzending langer duren dan normaal!

Top designers

Luxe top merken van international fashion designers: Gucci, Balenciaga, Givenchy, Off-White, Valentino, Balmain, Alexander Mcqueen, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Lanvin, Saint Laurent en meer.

Klantenservice

7 dagen per week

Taal & land

Selecteer uw taal en land. U ziet direct de verzendkosten terug in uw winkelmandje.

Zoek op merk, product of trefwoord
Inloggen

Nog geen account? Registreer hier.

Registreer je vandaag nog

Registreren