Ruilen & Retourneren

Bij Derodeloper.com vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop, als dat niet het geval is helpen wij u hier graag mee. Het Ruilen of Retourneren van uw bestelling is dan ook geen enkel probleem mits de items nieuw en ongebruikt zijn. All onze items worden voorzien van een "Witte Tag" bij verzending, bij uw retourzending dient deze dan ook intact te zijn indien mogelijk. Na ontvangst heeft u 14 dagen de tijd om te Ruilen of te Retourneren, dit geldt ook voor Sale items. Nadat u de melding bij ons heeft gemaakt via customercare@derodeloper.com dat u iets wilt Ruilen of Retourneren heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.*

Stuur de artikelen die u retour wenst te sturen op eigen kosten via PostNL, UPS of naar eigen keuze, inclusief het Retourformulier naar het onderstaand adres:
 
Derodeloper.com
Hoogstraat 26
2513AS Den Haag
Nederland
 
Let op: het risico van verzenden is bij een retourzending voor eigen rekening.
Note: International Returns or Exchanges must be provided with the following "Additional Comments" on the Carrier Shipping Invoice:
INTERNATIONAL RETURN 
including the shipped out"Export Track & Trace Number" this to avoid double payment of customs duties.

Zorg dat u de volgende stappen in orde hebt om uw retourpakket succesvol terug te sturen.

  1. Controleer bij uw retour of alles compleet is zoals u het ook heeft ontvangen, met doos, "White Tag", stofzak en originele kaartjes dit om waardevermidnering tegen te gaan.
  2. Zorg dat u het Retourformulier in de doos toevoegt en pak alles compleet zoals geleverd in
  3. Zorg dat je pakket aanmeld bij PostNL of UPS hier ontvang je een retour sticker die over het oude adreslabel moet.
  4. Pakket voldoende frankeren, en houd u uw Track & Trace nummer gereed, internationale retouren moeten worden voorzien van een factuur voor transportkosten van vervoerder die zegt: INTERNATIONALE RETOUR inclusief het "Export Track & Trace Number".
  5. Binnen 14 dagen na retour aanmelding naat ons terugsturen.
Bij het passen van uw schoenen om te beoordelen of de maat en/of pasvorm goed dient u dit om een zachte ondergrond te doen zoals een tapijt, dit om beschadiging te voorkomen totdat u er zeker van bent dat u de schoenen wilt houden. Tassen, Accessories & Schoenen moeten indien mogelijk compleet en in perfecte staat zijn met ontwerper verpakking, authenticiteit kaarten, stof tassen en leer tags worden opgenomen als u iets terugstuurt. Items die incompleet, gedragen of beschadigd geretourneerd worden niet aanvaard en worden direct teruggestuurd naar de klant, waardevermindering is hierdoor van toepassing.
 
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg zijn van het gebruik van de artikelen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Indien wij constateren dat de artikelen zijn gedragen dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.
 
Na ontvangst van je retourzending handelen wij het zo snel mogelijk af, sowieso binnen 14 dagen. We streven ernaar om het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending, binnen 3 werkdagen terug te storten via dezelfde betaalmethode als die jij hebt gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling (uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding). *Final Sale verkoopbeleid: Geen retouren & geen restitutie op uitverkoopartikelen met 60% korting of hoger!

Lees meer over ons Retour beleid in onze Algemene Voorwaarden.

 

IN STORE RETOUR BELEID

Wij verzoeken u uw aankoopbon goed te bewaren.
Bij retouren of ruilingen dient u deze orginele bon te overleggen, uiterlijk binnen 14 dagen na aankoop in onze fysieke winkel.
Wij geven geen geld retour hiervoor en u ontvangt een tegoedbon mits er geen sprake is van accidentele schade.
Ruilen kan binnen 14 dagen , wij accepteren geen ruilingen voor gedragen artikelen. Aankopen in de uitverkoop met 60% of hoger kunnen niet geretourneerd worden.

PRIJSVERSCHIL TIJDENS DE UITVERKOOP

Krijgt u het prijsverschil terug als een product een dag later voor een lagere prijs aangeboden wordt?
- Bij een aankoop sluit u een overeenkomst met de daarbij afgesproken prijs, daarmee heeft u geen recht op teruggave van prijsverschil.

 

WORLDWIDE SHIPPING

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.* Van maandag t/m donderdag binnen Nederland! Snelle Internationale verzendingen! Tijdens de Sale periode kan verzending langer duren dan normaal!

Top designers

Luxe top merken van international fashion designers: Gucci, Balenciaga, Givenchy, Off-White, Valentino, Balmain, Alexander Mcqueen, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Lanvin, Saint Laurent en meer.

Klantenservice

7 dagen per week

Taal & land

Selecteer uw taal en land. U ziet direct de verzendkosten terug in uw winkelmandje.

Zoek op merk, product of trefwoord
Inloggen

Nog geen account? Registreer hier.

Registreer je vandaag nog

Registreren