Saint Laurent Paris herenschoenen

Eén van de meest prominente en succesvolle Franse modehuizen is Saint Laurent Paris. Hoewel Saint Laurent Paris een klassieke uitstraling heeft, staat het label ook bekend om z’n vooruitstrevende visie. Zo is androgyny al sinds de jaren ’60 een belangrijk thema binnen de collecties. En wilde Saint Laurent mode mainstream maken door een groter publiek aan te spreken met ready-to-wear collecties.

De Saint Lauren Paris heren collecties zijn stijlvol en vallen op door hun eenvoud. Felle kleuren, drukke prints en grote versieringen zul je niet snel tegenkomen bij YSL. Zij maken plaats voor strakke, ranke vormen, mooie materialen, subtiele kleurcombinaties en een onberispelijke afwerking.

Saint Laurent schoenen heren

Bij De Rode Loper vind je een uitgebreide collectie Saint Laurent heren schoenen. De collectie varieert van zachtleren enkelboots tot stijlvolle sneakers en van zomerse instappers tot sportieve gympen. Alle schoenen zijn van zeer hoogwaardige leersoorten vervaardigd en perfect afgewerkt met oog voor detail.

Naast de YSL schoenen collectie vind je mooie accessoires en lederwaren in onze webshop, zoals zachte sjaals, stoere tassen en luxe portemonnees. Ook deze worden gekenmerkt door een eenvoudig design met een klassieke uitstraling en een moderne twist. Een instant boost voor je garderobe.

Saint Laurent
Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent (1 augustus 1936 - 1 juni 2008), bekend als Yves Saint Laurent, was een Franse modeontwerper en wordt beschouwd als een van de grootste namen in de modegeschiedenis. In 1985 schreef Caroline Rennolds Milbank: "De meest consequent gevierde en invloedrijke ontwerper van de afgelopen vijfentwintig jaar, Yves Saint Laurent heeft gezorgd voor het aansporen van de opkomst van de couture uit de jaren zestig als met het eindelijk gerenommeerd maken van confectiekleding. . "Hij wordt ook gezien als degene die het smokingpak voor vrouwen heeft geïntroduceerd en was gekend voor zijn gebruik van niet-Europese culturele verwijzingen, en niet-witte modellen. Saint Laurent stierf op 1 juni 2008. In maart 2011, na zijn ontslag van John Galliano van Dior, was Slimane verbonden met de taak van de nieuwe creatieve directeur van Dior. In maart 2012 verklaarden Yves Saint Laurent en haar moederbedrijf, PPR, officieel dat Slimane Stefano Pilati zou vervangen als creatief directeur bij Yves Saint Laurent, na het vertrek van laatstgenoemde, die deze functie bijna acht jaar bekleedde. Hij hernoemde Yves Saint Laurent naar Saint Laurent. Hij baseerde zijn creatieve studio in Los Angeles, in plaats van het Parijse hoofdkantoor van het merk. In april 2016 werd Slimane opgevolgd door Anthony Vaccarello als creatief directeur voor Yves Saint Laurent.
Vandaag Besteld, Morgen in Huis!

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.* Van maandag t/m donderdag binnen Nederland! Snelle Internationale verzendingen!

Top designers

Breed assortiment aan top ontwerpers

Klantenservice

7 dagen per week

Taal & land

Selecteer uw taal en land. U ziet direct de verzendkosten terug in uw winkelmandje.

Zoek op merk, product of trefwoord
Inloggen

Nog geen account? Registreer hier.

Registreer je vandaag nog

Registreren