Saint Laurent Paris schoenen

Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent (1 August 1936 – 1 June 2008), known as Yves Saint Laurent, was a French fashion designer, and is regarded as one of the greatest names in fashion history. In 1985, Caroline Rennolds Milbank wrote, "The most consistently celebrated and influential designer of the past twenty-five years, Yves Saint Laurent can be credited with both spurring the couture's rise from its sixties ashes and with finally rendering ready-to-wear reputable."He is also credited with having introduced the tuxedo suit for women and was known for his use of non-European cultural references, and non-white models.

Saint Laurent
HET HUIS VAN YVES SAINT LAURENT Opgericht in 1961, was Yves Saint Laurent het eerste couturehuis dat in 1966 het concept van luxeprêt-porter introduceerde met een collectie genaamd "Saint Laurent Rive Gauche", synoniem voor jeugd en vrijheid. Deze verschuiving vertegenwoordigde een eerste kritische stap in de modernisering van de mode en een revolutie in het sociaal-culturele landschap. Door de jaren heen zijn de baanbrekende stijlen van het Huis iconische culturele en artistieke referenties geworden, en de oprichter, de couturier Yves Saint Laurent, heeft een reputatie verworven als een van de belangrijkste ontwerpers van de twintigste eeuw. Als onderdeel van de Kering Group bleef het Huis trouw aan zijn identiteit van absolute moderniteit en mode-autoriteit. Onder de creatieve leiding van Anthony Vaccarello, benoemd in april 2016, biedt het huis vandaag een breed assortiment dames- en herenkleren, lederwaren, schoenen, sieraden en brillen. Door middel van een licentieovereenkomst is het ook een belangrijke kracht in geuren en cosmetica.
WORLDWIDE SHIPPING

*Tijdens de SALE periode kan het verzenden langer duren dan normaal! Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.* Van maandag t/m donderdag binnen Nederland! Snelle Internationale verzendingen!

Top designers

Luxe top merken van international fashion designers: Gucci, Balenciaga, Givenchy, Off-White, Valentino, Balmain, Alexander Mcqueen, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Lanvin, Saint Laurent en meer.

Klantenservice

7 dagen per week

Taal & land

Selecteer uw taal en land. U ziet direct de verzendkosten terug in uw winkelmandje.

Zoek op merk, product of trefwoord
Inloggen

Nog geen account? Registreer hier.

Registreer je vandaag nog

Registreren