Veelgestelde vragen

Bestellen

Hoe maak ik een account aan?

Klik op het 'Inlog Icoontje' rechtsbovenin op onze website en klik daarna op REGISTREREN. U komt vervolgens op de registratiepagina terecht waar u uw account volledig kunt invullen. De velden die met een ster gemarkeerd zijn zijn verplicht om uw account compleet te kunnen maken. Hiermee kunt u snele uw bestelling plaatsen.

Click & Collect

Follow the steps below:

1. Add items to your shopping basket.
Select your favorite items and proceed to checkout.

2. Choose CLICK & COLLECT at checkout.
Enter your personal details and choose for Click & Collect.

3. Select your Date & Time for Pick-Up.
Choose a date and time when you would like to Pick-Up your order.

4. Select your payment method Online or Pay In-Store
Pay Online or In-Store with Pin or Cash.
If you choose to Pay In-Store your order will be reserved till Pick-Up.
 

5. We will prepare your order and it will be ready for Pick-Up. 
You will receive an order confirmation in your mail!
Stay Safe & Please come alone.


 

Ik heb een foutief bezorgadres ingevuld, wat moet ik doen?

Een foutje zit in een klein hoekje. Neem bij een foutief bezorgadres meteen contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan ons best doen om dit voor je op te lossen. customercare@derodeloper.com

Vermeld altijd een ordernummer zodat wij snel kunnen handelen.

Houd er rekening mee dat dit jouw bestelling vertraagd en het niet altijd meer mogelijk is een adres aan te passen.

Ik ben niet thuis wanneer mijn bestelling wordt geleverd, wat gebeurt er met mijn bestelling?

Als uw pakket wordt bezorgd wanneer u niet thuis bent, ontvangt u een notitie van UPS in de brievenbus. Hiermee kan het pakket opgehaald worden bij het dichtstbijzijnde UPS Accesspoint. Deze zal vermeld staan op de notitie van UPS.

Ik verwacht een pakket maar het is niet geleverd, wat nu?

Controleer de UPS Track & Trace link die met de verzendbevestiging is meegestuurd. Hier staat de meeste actuele info met betrekking tot uw pakket, het kan zijn dat het pakket is vertraagd of dat het adres niet klopt. Mocht dit het geval zijn neem dan contact met ons op via customercare@derodeloper.com

 

Is mijn pakket verzekerd?

De derodeloper.com verzendingen zijn verzekerd tegen diefstal en schade door onze verzendmaatschappij tijdens het verzend-traject zonder extra kosten voor de klant. Zodra de zending de bestemming heeft bereikt worden de goederen niet meer verzekerd.

Mijn betaling is mislukt, wat nu?

Krijg je de melding ‘Payment failed’ te zien in de checkout als je afrekent? Verwijder dan de cookies, gebruik een alternatieve browser en kies voor een andere betaalmethode. Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met ons customercare@derodeloper.com

Ontvang ik een orderbevestiging per e-mail?

Heb je succesvol een bestelling bij ons geplaatst, dan ontvang je een e-mail van ons met daarin je orderbevestiging. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Bekijk even je spamfolder voor de zekerheid. Het kan zijn dat de orderbevestiging daar in terecht is gekomen. Heb je de e-mail daar ook niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op we helpen je graag verder. customercare@derodeloper.com

Waar blijft mijn bestelling?

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een emailbevestiging van uw zending en een Track & Trace nummer. Als u geregistreerd bent kunt u de status van uw zending bekijken door in te loggen en het selecteren van Mijn Account gevolgd door Status van bestelling.

Is mijn maat beschikbaar?

Alle items die op voorraad zijn bij ons, zijn te zien bij ons op de webshop. Deze voorraad loopt gelijk aan de fysieke winkel.

Ons Customer Care team helpt u graag via customercare@derodeloper.com. Natuurlijk is ons personeel in de winkel De Rode Loper altijd beschikbaar om u te helpen.

Waar kan ik mijn facturen terugvinden?

De factuur van jouw bestelling wordt altijd meegestuurd in de orderbevestiging. Ook kan je je orderbevestiging in mijn account terug vinden. Kan je de orderbevestiging niet terugvinden? Geen probleem. Neem contact met ons op en we sturen je meteen de factuur toe.

customercare@derodeloper.com

Wachtwoord vergeten, wat nu?

Ga naar mijn account daar kom je bij inloggegevens en daar kan je je wachtwoord wijzigen. Vergeet niet op de opslaan button te klikken. Zodra je dit hebt afgrond heb je een nieuw wachtwoord.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 24uur te verzenden. Vandaag voor 15:00 besteld morgen in huis dit geldt van maandag tot vrijdag. In het weekend worden er geen bestellingen opgehaald door UPS. Geschatte levertijden zijn om gebruikt te worden als slechts een leidraad. Derodeloper.com is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen als gevolg van bestemming douane-inklaring processen.

Heb ik een account nodig om een bestelling te plaatsen?

Je hebt een account nodig om een aankoop te kunnen voltooien. Als u zich bij ons registreert kunt u profiteren van onze voordelen via uw derodeloper.com account:

 • Een retour of ruiling aanmelden via uw account.
 • Toegang krijgen tot uw favorieten.
 • Een melding ontvangen wanneer er nieuwe leveringen zijn.
 • Uw adres(sen) en creditcardgegevens worden opgeslagen waardoor u nog sneller kunt online shoppen.
 • Beheer je eigen accountgegevens, bestellinggeschiedenis en email voorkeuren en je bestelling status zien!

Welke betalingsmethode accepteert Derodeloper.com

Derodeloper.com accepteerd de volgende betaalmethoden:

 • iDEAL
 • AliPay
 • WeChat
 • ING Home’Pay
 • Trustly
 • Belfius
 • KBC
 • Apple Pay
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • American Express
 • Fashioncheque
 • Giropay
 • Sofort Banking
 • Multi Safepay Wallet
 • PayPal
 • Klarna

Zodra de transactie voltooid is, keert u terug naar Derodeloper.com. De betaling wordt alleen afgeschreven van uw kaart op het moment van order bevestiging.

Uw persoonlijke online veiligheid is voor Derodeloper.com belangrijk. We maken gebruik van de nieuwste SSL-encryptie-technologie voor het opslaan van uw persoonlijke gegevens, en creditcard informatie te verzenden via onze systeem. Alle bestellingen worden verwerkt via een beveiligde kassasysteem geleverd door MultiSafepay BV. We zullen bevestigen dat het factuuradres overeenkomt met het adres op uw creditcard dit is voor uw veiligheid en bescherming.

Ruilen & retourneren

Fysieke Winkel Retour

IN STORE RETOUR BELEID

Wij verzoeken u uw aankoopbon goed te bewaren.
Bij retouren of ruilingen dient u deze orginele bon te overleggen, uiterlijk binnen 14 dagen na aankoop in onze fysieke winkel.
Wij geven geen geld retour hiervoor en u ontvangt een tegoedbon mits er geen sprake is van accidentele schade.
Ruilen kan binnen 14 dagen , wij accepteren geen ruilingen voor gedragen artikelen. Aankopen in de uitverkoop met 60% of hoger kunnen niet geretourneerd worden.

PRIJSVERSCHIL TIJDENS DE UITVERKOOP

Krijgt u het prijsverschil terug als een product een dag later voor een lagere prijs aangeboden wordt?
- Bij een aankoop sluit u een overeenkomst met de daarbij afgesproken prijs, daarmee heeft u geen recht op teruggave van prijsverschil.

Hoe kan ik ruilen of retourneren?

Bij Derodeloper.com vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop, als dat niet het geval is helpen wij u hier graag mee. Het Ruilen of Retourneren van uw bestelling is dan ook geen enkel probleem mits de items nieuw en ongebruikt zijn. All onze items worden voorzien van een "Witte Tag" bij verzending, bij uw retourzending dient deze dan ook intact te zijn indien mogelijk. Na ontvangst heeft u 14 dagen de tijd om te Ruilen of te Retourneren, dit geldt ook voor Sale items. Nadat u de melding bij ons heeft gemaakt via customercare@derodeloper.com dat u iets wilt Ruilen of Retourneren heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.*

Stuur de artikelen die u retour wenst te sturen op eigen kosten via PostNL, UPS of naar eigen keuze, inclusief het Retourformulier naar het onderstaand adres:
 
Derodeloper.com
Hoogstraat 26
2513AS Den Haag
Nederland
 
Let op: het risico van verzenden is bij een retourzending voor eigen rekening.
Note: International Returns or Exchanges must be provided with the following "Additional Comments" on the Carrier Shipping Invoice:
INTERNATIONAL RETURN 
including the shipped out"Export Track & Trace Number" this to avoid double payment of customs duties.

Zorg dat u de volgende stappen in orde hebt om uw retourpakket succesvol terug te sturen.

 1. Controleer bij uw retour of alles compleet is zoals u het ook heeft ontvangen, met doos, "White Tag", stofzak en originele kaartjes dit om waardevermidnering tegen te gaan.
 2. Zorg dat u het Retourformulier in de doos toevoegt en pak alles compleet zoals geleverd in
 3. Zorg dat je pakket aanmeld bij PostNL of UPS hier ontvang je een retour sticker die over het oude adreslabel moet.
 4. Pakket voldoende frankeren, en houd u uw Track & Trace nummer gereed, internationale retouren moeten worden voorzien van een factuur voor transportkosten van vervoerder die zegt: INTERNATIONALE RETOUR inclusief het "Export Track & Trace Number".
 5. Binnen 14 dagen na retour aanmelding naat ons terugsturen.
Bij het passen van uw schoenen om te beoordelen of de maat en/of pasvorm goed dient u dit om een zachte ondergrond te doen zoals een tapijt, dit om beschadiging te voorkomen totdat u er zeker van bent dat u de schoenen wilt houden. Tassen, Accessories & Schoenen moeten indien mogelijk compleet en in perfecte staat zijn met ontwerper verpakking, authenticiteit kaarten, stof tassen en leer tags worden opgenomen als u iets terugstuurt. Items die incompleet, gedragen of beschadigd geretourneerd worden niet aanvaard en worden direct teruggestuurd naar de klant, waardevermindering is hierdoor van toepassing. 
 
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg zijn van het gebruik van de artikelen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Indien wij constateren dat de artikelen zijn gedragen dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.
 
Na ontvangst van je retourzending handelen wij het zo snel mogelijk af, sowieso binnen 14 dagen. We streven ernaar om het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending, binnen 3 werkdagen terug te storten via dezelfde betaalmethode als die jij hebt gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling (uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding).
*Final Sale verkoopbeleid: Geen retouren & geen restitutie op uitverkoopartikelen met 60% korting of hoger!

Lees meer over ons Retour beleid in onze Algemene Voorwaarden.

Garantie

Bij een klacht kijken wij altijd naar de wettelijke garantie die van toepassing is op de klacht die je hebt ingediend. Dit wil zeggen dat het artikel datgene moet doen wat je in alle redelijkheid mag verwachten van het artikel. Daarnaast heb je alleen recht op garantie bij een gegronde klacht. De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

 • Beschadiging door opzet of nalatigheid
 • Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
 • Normale slijtage
 • Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

Is je klacht gegrond, dan vergoeden wij alle kosten binnen de garantietermijn. Naast de (fabrieks)garanties gelden onverminderd de rechten die je hebt als consument op basis van de wet. Ook na afloop van het (fabrieks)garantietermijn kan je met een gegronde klacht bij ons terecht. Jij en ook wij verwachten dat een artikel na een bepaalde periode en bij normaal gebruik/onderhoud nog goed is. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op. customercare@derodeloper.com

Retourformulier

Bij de bestelling krijg je standaard een retourformulier hier kun je je gegevens noteren en dit geheel met het pakketje terugsturen.

Ben je jouw retourformulier kwijt? Geen nood. neem dan contact op met ons customercare@derodeloper.com.

Retour checklijst

Zorg dat je de volgende stappen in orde hebt om je retourpakket succesvol terug te sturen.

 1. Zit de witte "Witte Tag" er nog aan? Retourneren is alleen mogelijk met aangehecht "Witte Tag" en originele kaartjes.
 2. Vul het retourformulier volledig in en pak alles, bij voorkeur in originele verpakking, goed in.
 3. Zorg dat je pakket aanmeld bij PostNL of UPS hier ontvang je een retour sticker die over het oude adreslabel moet.
 4. Pakket voldoende frankeren, en houd u uw Track & Trace nummer gereed. 
 5. Binnen 14 dagen na retour aanmelding via terugsturen.

Waarom is er een wit label aan de items bevestigd?

Aan alle items die je bij De rode loper bestelt, is een witte kleding/ schoenen tag bevestigd. Retourneren is alleen mogelijk met aangehechte onbeschadigde witte kledingtag. Geretourneerde items zonder aangehechte witte kledingtag, of met een beschadigde witte kledingtag worden niet direct geaccepteerd. Er zal een waardevermindering zijn en dit wordt doorberekend.

Wanneer staat mijn retourbetaling op mijn rekening?

Zodra wij uw retour hebben ontvangen en verwerkt ontvangt u een bevestigingse-mail. Het geld zal binnen 1-3 werkdagen op uw rekening staan.

WORLDWIDE SHIPPING

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.* Van maandag t/m donderdag binnen Nederland! Snelle Internationale verzendingen! Tijdens de Sale periode kan verzending langer duren dan normaal!

Top designers

Luxe top merken van international fashion designers: Gucci, Balenciaga, Givenchy, Off-White, Valentino, Balmain, Alexander Mcqueen, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Lanvin, Saint Laurent en meer.

Klantenservice

7 dagen per week

Taal & land

Selecteer uw taal en land. U ziet direct de verzendkosten terug in uw winkelmandje.

Zoek op merk, product of trefwoord
Inloggen

Nog geen account? Registreer hier.

Registreer je vandaag nog

Registreren