Verzend informatie

Wereldwijde verzending

Derodeloper.com verzendt internationaal met UPS. De geschatte verzendkosten binnen Nederland zijn ongeveer € 7. De verzendkosten binnen en buiten de Europese Unie zijn afhankelijk van de verzendkosten per land. Het bedrag van deze kosten wordt weergegeven bij het kopen van uw bestelling.

Note: Bestellingen zijn inclusief 21% btw (belasting over de toegevoegde waarde) en zijn onderhevig aan invoerrechten. De betaling van deze invoerrechten is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de Klant.

Internationale verzending

Derodeloper wordt wereldwijd verzonden. Als u uw land niet kunt vinden in onze verzendlijst, kunt u contact met ons opnemen via customercare@derodeloper.com . Volgens internationale wetten die handel en handel van import en export reguleren, worden alle Credo-bestellingen vanuit Nederland verzonden met een officiële factuur waarop het exacte totale bedrag van de gekochte goederen in EURO wordt vermeld.

Zorg ervoor dat je ons Retourbeleid leest voordat je bestelt op Derodeloper.com

WORLDWIDE SHIPPING

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.* Van maandag t/m donderdag binnen Nederland! Snelle Internationale verzendingen! Tijdens de Sale periode kan verzending langer duren dan normaal!

Top designers

Luxe top merken van international fashion designers: Gucci, Balenciaga, Givenchy, Off-White, Valentino, Balmain, Alexander Mcqueen, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Lanvin, Saint Laurent en meer.

Klantenservice

7 dagen per week

Taal & land

Selecteer uw taal en land. U ziet direct de verzendkosten terug in uw winkelmandje.

Zoek op merk, product of trefwoord
Inloggen

Nog geen account? Registreer hier.

Registreer je vandaag nog

Registreren