Careers

 

  

DERODELOPER - Partime Sales Advisor

Derodeloper is een high-fashion multibrand schoenenwinkel gevestigd in Den Haag voor dames, heren en sinds kort ook kids. Met een perfecte mix van luxe merken zoals Alexander McQueen, Balenciaga, Givenchy, Gucci, Saint Laurent, Valentino en nog veel meer is Derodeloper een van de meest toonaangevende winkel van Nederland.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar Partime modebewuste en commerciële Sales Advisor met minimaal 2 jaar relevante werkervaring het liefst in de luxe branche.

Je houdt van fashion en style je bent leergierig en kan goed in teamverband werken in een multidisciplinaire omgeving. Je hebt een verzorgde en professionele uitstraling als visitekaartje van de winkel. Je bent bereid om voor zowel in-store als online een hoogwaardige service te kunnen verlenen aan klanten en in teamverband de verantwoordelijk voor de winkel te dragen.

PROFIELSCHETS

  • Minimaal 2 jaar werkervaring
  • Beschikbaar op koopavond en weekenden
  • Leergierig en een gedreven persoonlijkheid met verkooptalent
  • Verzorgde en professionele uitstraling
  • Creatief, Communicatief, sociaal en organisatorisch sterk
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must en meerdere talen is een pre.
  • Kennis en ervaring om te werken met online systemen
  • Ervaring met Social Media

Derodeloper biedt jou uitstekende primaire en secundaire voorwaarden met een leuk team en een fijne werkomgeving. Ook bieden wij en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien.

Herken jij jezelf in deze functie?

Stuur dan een korte motivatie, C.V. voorzien van foto naar careers@derodeloper.com 

Team Derodeloper

WORLDWIDE SHIPPING

During the SALE period, shipment may take longer than normal! Fast International shipping! Next day delivery on orders placed before 15:00 hours* Only on workdays within the Netherlands.

Top designers

Luxury brands from international fashion designers: Gucci, Balenciaga, Givenchy, Off-White, Valentino, Balmain, Alexander Mcqueen, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Lanvin, Saint Laurent and more.

Customer care

7 days a week

Language & country

Select your language and country. You will see directly your shipping cost in your shopping bag.

Search by brand, product or keyword
Sign in

No account yet? Sign up here.

Register today

Register