Philipp Plein schoenen

Philipp Plein begon meer dan 10 jaar geleden met een persoonlijke visie en kan nu terugkijken op een zeer succesvolle periode. Hij creëerde een exclusief, verrassend en herkenbaar merk. Tegenwoordig is Philipp Plein een wereldwijd luxe lifestyle merk dat zich presenteert in tien verschillende categorieën: mode voor mannen, vrouwen en kinderen, koffers, juwelen en (zonne)brillen alsmede een home collectie. Alleen de allerbeste materialen combineert Philipp Plein in al zijn collecties, van voortreffelijke kwaliteit, een innovatieve stijl en in de trant van Rock' n' Roll.

Philipp Plein
Beginnend met een persoonlijke visie meer dan tien jaar geleden, kan het in Zwitserland gevestigde bedrijf Phillip Plein terugkijken op een succesvolle geschiedenis. Hij heeft een exclusief, verrassend en compromisloos merk gecreëerd. Tegenwoordig is het een wereldwijd luxe lifestyle-merk dat rijk is aan variëteit met meer dan tien verschillende categorieën: mode voor mannen, vrouwen en kinderen, bagage, sieraden en lunettes, evenals een thuiscollectie. Alleen prachtige materialen worden gecombineerd in alle collecties, met uitzonderlijke kwaliteit, een innovatieve stijl en de geest van Rock 'n'Roll.
WORLDWIDE SHIPPING

*Tijdens de SALE periode kan het verzenden langer duren dan normaal! Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.* Van maandag t/m donderdag binnen Nederland! Snelle Internationale verzendingen!

Top designers

Luxe top merken van international fashion designers: Gucci, Balenciaga, Givenchy, Off-White, Valentino, Balmain, Alexander Mcqueen, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Lanvin, Saint Laurent en meer.

Klantenservice

7 dagen per week

Taal & land

Selecteer uw taal en land. U ziet direct de verzendkosten terug in uw winkelmandje.

Zoek op merk, product of trefwoord
Inloggen

Nog geen account? Registreer hier.

Registreer je vandaag nog

Registreren