Privacy Policy

PRIVACY POLICY DERODELOPER.COM
*Last Edited: 17-05-2018

Bij Derodeloper.com zetten wij ons iedere dag in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij door u van uw favoriete designer producten te voorzien en om dat te bevorderen bieden wij ook extra diensten. In sommige gevallen is daarvoor uw informatie nodig. Hierbij willen wij u zo veel mogelijk betrekken en zo goed mogelijk over informeren dit geheel conform de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG/GDPR) die per 25 mei 2018 in werking treedt. Het gaat per slot van rekening over uw privacy, en daar mag wat ons betreft geen onduidelijkheid over bestaan.
Hieronder vindt u onze privacy principes volgens AVG/GDPR-wetgeving en wat u in ieder geval moet weten over wat wij met uw gegevens doen. Biedt deze privacy verklaring geen duidelijkheid of heeft u nog vragen over bepaalde stukken in ons privacy beleid. Mail ons dan via : privacy@derodeloper.com

WIE WIJ ZIJN

De Rode Loper Schoenen / Red Carpet Shoes - Derodeloper.com
Handelend onder Primavera BV, onder moedermaatschappij Primavera Holding BV.

Gevestigd aan:
Hoogstraat 26
2513 AS Den Haag
Nederland

KVK: 27.168.389
BTW nummer: NL-8067.60.618.B.01
E-mailadres: info@derodeloper.com
Telefoonnummer: +31 (0)70 365 02 55


Bij Derodeloper.com werken wij alleen maar met mailadressen die eindigen met “@derodeloper.com”.
Ook zou het kunnen zijn dat u een mail krijgt van “@credomen.com” of “@primaveraholding.nl”.
Krijgt u een mail dit niet eindigt op “@derodeloper.com”, “@credomen.com” of “@primaveraholding.nl” dan komt deze mail niet van ons.

Alle werknemers van Derodeloper.com hebben een geheimhoudingsovereenkoms getekend en zijn hierdoor verplicht zich daaraan te houden.

OVERZICHT RECHTEN
Volgens AVG/GDPR wetgeving heeft u deze rechten.

  •          Informatie op verwerking.
  •          Inzage op verwerking
  •          Verzoek om persoonsgegevens te verwijderen / Vergeten te worden
  •          Uw persoonsgegevens overdragen naar een andere organisatie, recht op dataportabiliteit.
  •          Recht op beperking of beëindiging van verwerking.
  •          Bezwaar maken tegen geautomatiseerde besluitvormingen.


WAT BIEDT ONZE SITE

SSL BEVEILIGING
Door SSL biedt onze website de best mogelijke beveiliging van alle manieren van toegang tot uw gegevens/data. Click op het slotje/certificaat om de geldigheid van de veilige connectie in te zien.

Dit is hoe u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens/data veilig is bij ons:

  • Door middel van het slotjes symbool in de zoekbalk van uw browser.
  • Door middel van de “s” (staat voor Secure) bij de start van de URL (Webadres) in “https://”.

SSL biedt een drievoudige beveiliging:

  • Uw gegevens/data worden gecodeerd/encrypted overgedragen.
  • Het formulier kan alleen worden teruggestuurd naar de server waarvan het is geopend.
  • Er worden controles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de gegevens de ontvanger volledig en ongewijzigd bereiken.

    Hierdoor is uw data beveiligd en niet toegankelijk voor buitenstaanders.

VEILIGHEID
Bij Derodeloper.com zetten wij ons op verschillende manieren in voor uw veiligheid. Om deze rede is het verplicht om met uw account in te loggen met een zelfgekozen wachtwoord. Onze winkel is voorzien van camera’s. Dit is gedaan in het belang van uw veiligheid, de veiligheid van ons personeel en dat van onze winkel te waarborgen. De camerabeelden worden na drie dagen weer verwijderd tenzij er redenen zijn om dit niet te doen zoals voor een intern doeleind.

BEZOEK AAN ONZE WEBSITE

Bij Derodeloper.com is het onze drijfveer om uw ervaring op onze site voor u te verbeteren en het persoonlijk houden. Om dit te realiseren maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die op uw computer, mobiele apparaat of ander apparaat die worden opgeslagen en uw apparaat herkennen wanneer u onze site weer bezoekt. Dit soort bestanden hebben een aantal verschillende taken, zoals het onthouden van uw voorkeuren en gekozen items, dit helpt u om uw site-ervaring te verbeteren en probeert ervoor te zorgen dat de advertenties of aanbiedingen die u online ziet relevanter voor u zijn. Deze "cookies" kunnen worden onderverdeeld in 4 types, die hieronder worden uitgelegd.

1. Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn essentieel om de site in staat te stellen om diensten te verlenen waar u om hebt gevraagd, zoals het onthouden van uw items voor uw boodschappentas.

2. Prestatie cookies
Dit type verzamelt anonieme informatie over hoe mensen de site gebruiken en de gegevens worden samengevoegd met andere gebruikers om ons in staat te stellen de werking van de site te verbeteren. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van Google Analytics-cookies om ons te helpen begrijpen hoe klanten op onze site aankomen, onze site doorbladeren of gebruiken en markeer gebieden waar we gebieden zoals navigatie, winkelervaring en marketingcampagnes kunnen verbeteren. De gegevens die door deze cookies worden opgeslagen, bevatten nooit persoonlijke gegevens waaruit uw individuele identiteit kan worden afgeleid.

3. Functionaliteit cookies
Deze onthouden keuzes die u maakt zoals taal, zoekparameters zoals grootte, kleur of productlijn. Deze kunnen vervolgens worden gebruikt om u een ervaring te bieden die meer geschikt is voor uw selecties en om de bezoeken meer op maat en aangenaam te maken. De informatie wordt ook anoniem samengevoegd met andere gebruikers om ons in staat te stellen de werking van de site te verbeteren. Onze functie Opgeslagen items gebruikt bijvoorbeeld een cookie om de producten te onthouden die u tijdens het bladeren op onze website hebt willen opslaan.

4. Targeting cookies of advertentie cookies
Deze cookies verzamelen informatie over uw surf gewoontes om ervoor te zorgen dat advertenties relevant zijn voor u en uw interesses. Ze onthouden de websites die u hebt bezocht en die informatie wordt gedeeld met andere partijen zoals adverteerders. We gebruiken bijvoorbeeld externe bedrijven zoals Google AdWords en Google Analytics om u meer gepersonaliseerde advertenties te bieden bij het bezoeken van andere websites.

U kunt de instellingen in uw browser wijzigen om te voorkomen dat cookies worden opgeslagen op uw computer of mobiele apparaat zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Het gedeelte 'Help' van uw browser bevat normaal gesproken informatie over het beheer van de cookie-instellingen.

Vanuit
Google komt er binnenkort een zogeheten “Deletion Tool” wanneer dit beschikbaar is zal die geïntegreerd worden in onze website en u daarvan op de hoogte gesteld worden. Google Analytics verwijdert automatisch gebruikers- en gebeurtenisgegevens die ouder zijn dan de bewaarperiode die u selecteert. Deze instellingen hebben geen invloed op rapporten die zijn gebaseerd op verzamelde gegevens.

5. Facebook Pixel
Deze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze communiceert met de hierboven beschreven cookies die de website van Derodeloper.com opslaat. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van Derodeloper.com te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou beter online bedienen.

6. Advertenties en moderne marketing tools
Derodeloper.com kan met externe adverteerders werken die cookies en vergelijkbare technologie gebruiken om meer relevante reclame te maken over onze producten op internet. Om deze op belangstelling gebaseerde reclame aan te bieden, combineren de partijen de over een periode verworven niet-persoonsgebonden gegeven over je online activiteiten, die helpen bij het verzorgen van de reclame die wij aan jou leveren. Voorbeelden hiervan zijn een Derodeloper.com-advertentie op een Facebook-pagina of een pagina die eigendom is van Google, zoals een zoekresultatenpagina of YouTube, of op een site in het advertentienetwerk van Google. Je persoonsgegevens worden niet gedeeld als onderdeel van dit proces. Waar nodig vragen wij je toestemming voor dit proces. Je kunt je altijd afmelden van deze gepersonaliseerde advertenties van externe adverteerders en advertentienetwerken die lid zijn van het Network Advertising Initiative (NAI) of die de zelfregulerende principes voor online behavioural advertising van de Digital Advertising Alliance onderschrijven door naar de afmeldpagina's op de NAI- websites en DAA-website te gaan. Als je je afmeldt, worden de advertenties die je op internet ziet mogelijk minder relevant voor jou.

Na afmelding van het ontvangen van communicatie van ons, gebruiken we je e-mailadres niet voor op belangstelling gebaseerde reclame.

ONLINE BESTELLEN
Als u online een aankoop doet, worden uw transactiegegevens geregistreerd om de betaling in orde te kunnen maken. Wij zijn belastingtechnisch verplicht om de details van iedere aankoop zeven jaar te bewaren.

Betaald u met een creditcard, dan kunnen we een fraude check doen, afhankelijk van bepaalde factoren. We gaan dan na of de creditcard (mogelijk) is of kan worden gebruikt voor frauduleuze handelingen.

Dit doen we op basis van onder meer het land van uitgifte van de creditcard, postcode, land, afleveradres en eigen herkomst. Als we constateren dat de creditcard is of kan worden gebruikt voor frauduleuze handelingen, dan laten we je dit u weten en zal de online bestelling op een andere manier betaald moeten worden of de bestelling geannuleerd worden.


Om een online bestelling te voltooien heeft u een account nodig. Om het account te creëren zijn een aantal vereisten, zoals uw huisadres, woonplaats, telefoonnummer en naam. Deze informatie wordt gebruikt om uw bestelling succesvol te voltooien en waar nodig gedeeld worden met externe dienstverleners zoals een pakketbezorger.

Deze externe informatie zal alleen gedeeld worden om het doel van de dienst te voltooien. De pakketbezorger heeft bijvoorbeeld uw naam en adres nodig om het product bij u af te kunnen leveren.
Deze externe dienstverleners mogen uw gegevens alleen gebruiken om de desbetreffende diensten uit te voeren. Ze mogen uw gegevens dus niet zelfstandig gebruiken of doorgeven. U vindt bij “Partners” een volledig overzicht van al onze externe dienstverleners.

De gegevens over uw aankoop bewaren we ook om eventuele vragen over garantie te kunnen beantwoorden of andere vragen of klachten over het product te kunnen verhelpen.

De gegevens van uw account worden opgeslagen tot u uw account verwijderd. Wanneer u dit doet zullen al uw persoonlijke gegevens permanent worden verwijderd met uitzondering op de betaalgegevens en productgegevens die nog onder de retour policy, garantie of belastingtechnische verplichtingen vallen.

ONLINE PROFIEL
Wanneer u gebruik wilt maken van onze verkoopdienst dient u in het bezit te zijn van een online profiel. Dit is een verplicht gedeelte en er zal geen aankoop verricht kunnen worden zonder een online profiel.

Om een online profiel te maken vragen wij om een aantal van uw persoonlijke gegevens.

Uw gender, naam en achternaam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

Bij het aanmaken van een profiel wordt u ook de kans gegeven om uzelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Bij het aanmelden voor de nieuwsbrief zal uw e-mailadres en naam automatisch bewaard worden in ons e-mailbestand. Hierna is het nog altijd mogelijk om uzelf daarvoor uit te schrijven. Voor meer informatie hierover kunt u naar het kopje nieuwsbrief gaan.

In uw online profiel zullen al uw gegevens veilig bewaard worden. Dit betreft onder andere uw aankoopgeschiedenis, uw voorkeur voor de nieuwsbrief, een verlanglijstje. Daarnaast krijgt u automatisch gegenereerde mails over de informatie van verwerkingen zoals aankopen of informatie mails over aankopen.

Uw betaalgegevens na een aankoop zullen niet zichtbaar zijn. Wel zal de aankoopdatum zichtbaar zijn bij de aankoop geschiedenis. Ook creditcard gegevens zullen door ons niet worden opgeslagen. Dit wel door onze partner MultiSafePay.

Uw gegevens zullen wij nooit gebruiken voor andere doeleinden dan dat u ons toestemming voor geeft. Deze informatie wordt gebruikt om uw bestelling succesvol te voltooien en waar nodig gedeeld worden met externe dienstverleners zoals een pakketbezorger of onze eigen nieuwsbrief. Deze externe informatie zal alleen gedeeld worden om het doel van de dienst te voltooien. De pakketbezorger heeft bijvoorbeeld uw naam en adres nodig om het product bij u af te kunnen leveren.
Deze externe dienstverleners mogen uw gegevens alleen gebruiken om de desbetreffende diensten uit te voeren. Ze mogen uw gegevens dus niet zelfstandig gebruiken of doorgeven.

In uw account omgeving vindt u een overzicht van de informatie die u heeft ingevuld en wij dus ook van u hebben. Wilt u een makkelijk overzicht voor eigen gebruik of dat wij naar een door u gewenste partij moeten doorgeven. Mail ons dan via info@derodeloper.com met de desbetreffende doelstelling, instelling of organisatie. Hiermee geeft u ons akkoord om uw persoonlijke  informatie door te geven.

Hiervoor moet het mailadres waarmee de aanvraag is gedaan overeenkomen met de gegevens die wenst over te dragen of op te vragen.

Het is ten alle tijden mogelijk om uw account te verwijderen.

Om dit te doen gaat u naar ‘suspend account’ en vult dan uw wachtwoord in.

Hierna worden al uw persoonlijke gegevens permanent worden verwijderd met uitzondering op de gegevens/producten die nog onder de retour policy, garantie of belastingtechnische verplichtingen vallen.

NIEUWSBRIEF
Bij Derodeloper.com werken wij actief met onze online nieuwsbrief. Hierin houden wij onze volgers op de hoogte de over de laatste trends, nieuw binnengekomen producten, acties en mededelingen vanuit Derodeloper.com.
Om op de hoogte te blijven over Derodeloper.com kunt u uzelf inschrijven op de thuispagina van Derodeloper.com. Hierbij registreren wij alleen uw e-mailadres en komt u automatisch in onze maillijst terecht.

Dit e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor de mailing van Derodeloper.com en zal alleen met derden gedeeld worden om de mailing voort te zetten en valt ten alle tijden onder het beheer van Derodeloper.com ondergebracht bij “Factif BV.”

  •          Wij bewaren uw e-mailadres tot u zich weer uitschrijft voor de nieuwsbrief.
  •          De verwerking van de afmelding kan 24 uur in beslag nemen. Hierna bent u volledig verwijderd en vergeten door ons systeem.
  •          Bij iedere nieuwsbrief van Derodeloper.com krijgt u de mogelijkheid om u weer af te melden.

PARTNERS
Bij Derodeloper.com werken wij met partners om al de bestelling goed te verwerken, hieronder een overzicht van van onze partners en wat zij doen:

  •          MultiSafePay – Zorgt voor de online Financiële verwerkingen en ontvangt uw persoonlijke- en betaalgegevens.
  •          K3 Retail – Kassasysteem, voor de logistieke en financiële verwerkingen.
  •          Factif BV – Webshop developer, verwerkt orders gegevens en mailingen.
  •          Exact Online – Online Boekhoudsysteem.
  •          Google Analytics – Dataverkeer monitor systeem en data-analyse tool.
  •          Google Adwords – Online advertenties op basis van surfgedrag & interesse.
  •          UPS – Pakketdienst voor het versturen van de geplaatste orders.

Met al deze diensten zijn verwerkingsovereenkomsten gesloten conform AVG/GDPR. Dit houdt in dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt tussen Derodeloper.com en onze partners. Dit betekent onder andere dat juridisch is ondertekend dat het verboden is uw informatie te verkopen of te lekken.

Wie is wie in de AVG/GDPR?
De persoon op wie de gegevens betrekking hebben, wordt in de AVG/GDPR als de betrokkene aangeduid. Een betrokkene kan iedereen zijn, zoals een patiënt, een cliënt, een student, een medewerker of een vrijwilliger.
Degene die het doel van en de middelen voor het gebruik van persoonsgegevens bepaalt, wordt in de AVG/GDPR de verantwoordelijke genoemd. Dit zijn uiteindelijk de bestuurders zoals de voorzitter van een College of Raad van Bestuur.
Uiteraard wordt gegevensverwerking in veel organisaties uitbesteed aan een externe organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een dienstverlener die uw salarisadministratie regelt. Daarvoor gebruikt de dienstverlener gegevens die op personen teruggeleid kunnen worden. De AVG/GDPR noemt de dienstverlener in deze context de verwerker.
Deze afspraken zijn op te vragen via : privacy@derodeloper.com

DATA ENCRYPTIE
Een van onze hoogste prioriteiten at Derodeloper.com is de beveiliging van persoonlijke data. Derodeloper.com streeft ernaar om uw persoonlijke gegevens altijd te behandelen in overeenstemming met de bepalingen van de Nederlandse en Europese wetgeving inzake gegevensbescherming.
Met dank aan moderne SSL (Secure Socket Layer) encryptie technologie is uw data dat wij van u opslaan veilig opgeslagen op de veilige servers van onze Front End & Backend systeem developer.
SSL encryptie is een van de veiligste en meest moderne processen op het Web en voldoet daarom aan onze veiligheidseisen wanneer er bijvoorbeeld een banktransactie wordt verricht.

AVG/GDPR-wetgeving
Onze Privacy Policy is gebaseerd op de richtlijnen die de AVG/GDPR ons voorschrijven. Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u bezwaar maken tegen besluiten die genomen zijn, neem dan gerust contact met ons op via:privacy@derodeloper.com

Wanneer er vragen zijn over de naleving van de AVG/GDPR-wetgeving zal de COO van Primavera Holding BV als functionaris dienen en zal persoonlijk met u tot een oplossing of verklaring komen.
Heeft u vragen over wat de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming inhoudt. Raadpleeg dan de website van Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact met ons opnemen
Als u vragen heeft over het gebruik van uw persoonsgegevens, kunt u een e-mail sturen naar privacy@derodeloper.com.
Tenzij anders vermeld, is Derodeloper.com, verwerkings verantwoordelijke voor de persoonsgegevens die we verzamelen met de onze producten waarop deze Privacyverklaring van toepassing is.

Ons adres is: Hoogstraat 26 - 2513 AS Den Haag

De COO van Primavera Holding BV. is onze vertegenwoordiger voor gegevensbescherming in de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. Je kunt contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Primavera Holding BV. op het volgende e-mailadres: privacy@derodeloper.com.

 

 

Vandaag Besteld, Morgen in Huis!

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.* Van maandag t/m donderdag binnen Nederland! Snelle Internationale verzendingen!

Top designers

Breed assortiment aan top ontwerpers

Klantenservice

7 dagen per week

Taal & land

Selecteer uw taal en land. U ziet direct de verzendkosten terug in uw winkelmandje.

Zoek op merk, product of trefwoord
Inloggen

Nog geen account? Registreer hier.

Registreer je vandaag nog

Registreren